Nieuws

Mooie avond in Broek, komt allen

Op dinsdag 23 januari a.s. organiseert GroenLinks Waterland een bijeenkomst in het Broekerhuis, Leeteinde 16, in Broek in Waterland.

De avond zal in het teken staan van klimaatverandering en de effecten daarvan op ons dagelijks leven en onze blik op de toekomst.  Wat is het echte, achterliggende verhaal als we luisteren naar mensen die de effecten van klimaatverandering aan den lijve ondervinden? Wat betekent het voor onszelf in Nederland en in Waterland?

Lees verder

Beschutte werkplekken in het Weeshuis

Gemeente Waterland en Stichting Werk en begeleiding Noord-Holland (Philadelphia Zorg) tekenden dinsdag 16 januari 2018 een overeenkomst met betrekking tot het realiseren van beschutte werkplekken in Waterland. Door deze samenwerking is voor vier mensen een werkplek met begeleiding gevonden in Het Weeshuis in Monnickendam.

Lees verder

Campagne Raadsverkiezingen

GroenLinks wil een mooi resultaat boeken bij de gemeenteraadsverkiezingen. Het is daarvoor belangrijk zoveel mogelijk mensen van onze standpunten te overtuigen. Dat doen we via debatten, social media, nieuwsberichten, acties en langs de deuren gaan. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken.

Lees verder

Kandidatenlijst #GR2018

Astrid van de Weijenberg is onze lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Astrid is al geruime tijd actief binnen GroenLinks, eerst als duo-raadslid, vervolgens als raadslid en de laatste periode ook als fractievoorzitter. Zij is deskundig, betrouwbaar en heeft breed draagvlak binnen en buiten de fractie. Zij heeft als fractievoorzitter gezag opgebouwd, laat zich zien en vertolkt het GroenLinks-gedachtengoed met verve.

Lees verder

Algemene beschouwing bij de begroting 2018

Klimaatverandering belangrijkste onderwerp komende jaren

Onze gemeente is financieel gezond. Dat kunnen we met trots vaststellen. De begroting sluit met een klein positief saldo in 2018. En ook in de komende jaren. Het is het resultaat van een solide financieel beleid in de afgelopen vier jaren. Discipline, visie en durf heeft dit college laten zien. Goed bestuur.

Lees verder

Nieuwe impuls Galgeriet

Eindelijk gaat er wat gebeuren op het Galgeriet. Al eindeloos lang kijken we aan tegen een verouderd en onttakeld industrieterrein waar geen cent meer in geïnvesteerd wordt. Projectontwikkelaar Hoorne Vastgoed gaat een begin maken. Met vierhonderd woningen. En ja, ook met een supermarkt, een Albert Heijn.

Lees verder

Pagina's