Campagne Raadsverkiezingen

GroenLinks wil een mooi resultaat boeken bij de gemeenteraadsverkiezingen. Het is daarvoor belangrijk zoveel mogelijk mensen van onze standpunten te overtuigen. Dat doen we via debatten, social media, nieuwsberichten, acties en langs de deuren gaan. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken.

Huis aan huis campagnes

De data van de volgende landelijke huis aan huis campagnes  waaraan wij mee willen doen zijn: 27 januari, 10, 17 en 24 februari en 3, 10 en 17 maart.

Ook in Waterland willen we ons best doen om op 21 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen een mooi resultaat te halen. En dat kan heel goed. Bij de raadsverkiezingen van 2014 hadden we bv. 16,68 % (1533 stemmen). Een aantal jaren op rij hebben we drie raadszetels (van de 17), we zijn de derde partij in Waterland en de grootste op links. En nu zijn we in Waterland óók bij de landelijke verkiezingen gegroeid, van 2,62 % in 2012 (288 stemmen) naar 9,51 % (1136 stemmen).

We begonnen onze campagne al op 15 juli 2017: samen met kamerlid Kathalijne Buitenweg deden we toen mee aan een huis aan huis campagne in Landsmeer. En in Monnickendam zijn we sedertdien zes keer, telkens op zaterdag, een aantal uren de straat op geweest om  zo’n campagne te voeren. We doen dat omdat uit allerlei onderzoek is gebleken dat dit de meest effectieve manier van campagnevoeren is. En we hebben de eigen ervaring dat we telkens konden terugkijken op boeiende gesprekken en interessante input. 

Het staat ons overigens vrij om in de genoemde data nog keuzes te malen en op andere momenten te gaan dan de landelijke agenda. Dus we staan open voor suggesties om op andere momenten in jouw kern campagne te gaan voeren als je dat beter uitkomt. Samen met de online campagne en de landelijke meet ups zullen de huis aan huiscampagnes ook voor de gemeenteraadsverkiezingen de ruggengraat vormen (zie ook onze agenda)

Wil je meedoen, meld je dan bij onze campagneleider Johan Lok  lokhas@xs4all.nl

Posters
Je kunt een bescheiden bijdragen aan onze campagne leveren door een poster achter je raam te plakken. Ook hiervoor kun je bij een van de bestuursleden terecht.

Weinig tijd?
Ook met weinig tijd kun je ons enorm helpen.

  1. Volg ons op Twitter
  2. Like ons op Facebook
  3. Werf een lid
  4. Nodig je vrienden uit onze Facebook-pagina te liken
  5. Retweet onze tweets