Van jongs af aan ben ik opgegroeid in een politiek-bewust gezin. Mijn moeder zat al sinds ik klein was in de Waterlandse politiek. Zelf ben ik vier jaar geleden actief geworden in de Waterlandse politiek. De afgelopen jaren heb ik als duo-raadslid veel geleerd en dossierkennis opgebouwd over de problemen en verhoudingen in de Waterlandse raad. De komende vier jaar hoop ik mij, door uw stem, nog vier jaar in te zetten voor een groenere en socialere gemeente.

Vorig jaar heb ik de bachelor Bestuurskunde afgerond en ben ik gestart als beleidsmedewerker Wonen en Duurzaamheid bij de gemeente Heemstede. Daarnaast volg ik op de Vrije Universiteit nog een pre-master Bestuurskunde. Via mijn opleiding breng ik technische kennis mee naar de gemeenteraad over het reilen en zeilen van het openbaar bestuur. Met mijn baan bij de gemeente Heemstede heb ik kennis van zaken over het wonen en duurzaamheid en beschik ik over goede voorbeelden van oplossingen in andere gemeenten in Noord-Holland. Zeker gezien de woon- en klimaatcrisis is deze ervaring heel waardevol.

Met mijn goede inlevingsvermogen ben ik in staat om anderen te begrijpen. Hierdoor kan ik mijn eigen verhaal aan mensen vertellen. Door het oppikken van kleine hints voel ik goed aan waar iemand echt mee zit. In de gemeenteraad helpt dit mij met het komen tot de kern van problemen. Daarnaast heb ik een oplossingsgerichte instelling. Waar een probleem is, zoek ik een oplossing. Samen met mijn frisse blik op bepaalde onderwerpen weet ik dat ik een waardevolle bijdrage aan onze mooie gemeente blijf leveren.